вторник, 14 мая 2019 г.

Урок позакласного читання у з класі Ківерцівської експериментальної школи "Поетична збірка" 15. 03 2019 р.










Гловацька Софія, учения 3 класу Ківерцівської експериментальної школи , виборола супер гран - прі у ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ вокально - хореографічному конкурсі "MIX SHOW". ВІТАЄМО!!!!


Урок трудового навчання 3кл. День МАТЕРІ - міжнародне свято на честь матерів, яке відзначають в другу неділю травня. В цей день приємно привітати мам та мам наших мам (бабусь). Адже величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина - мама. Саме вона є берегиня роду, саме вона прищеплює любов до рідної мови, до рідної землі. Учні 3 класу Ківерцівської експериментальної школи люблять, шанують, поважають і вітають своїх мам і бабусь з цим святом і закликають приєднатися до цього всіх!!!! Нехай Бог благословить усіх матусь!!!




У Ківерцівській експериментальній школі закінчилась акція по збору макулатури. Учні З класу (разом зі своїми батьками) наполегливо працювали , і ось - результат- ГРАМОТА ЗА І МІСЦЕ. Але не це головне! Можливо ми врятували хоч одне дерево, допомогли виготовити кілька зошитів чи книжок.




БУКЕТ ВІТАНЬ ДЛЯ МАТУСЬ💐💐💐 Учні 3 класу Ківерцівської експериментальної школи дякують своїм мамам за ТУРБОТУ, ЛЮБОВ, НІЖНІСТЬ і щиро вітають їх зі СВЯТОМ ВЕСНИ!🌷


















Ківерцівська експериментальна школа - початкові класи. Закінчився тиждень ранкових молитовних зустрічей на тему " Господь- мій Пастир". Діти слухали повчальні історії, вивчили вірші з Біблії, вчилися правил християнської поведінки, заспівали псалом.






Вітаємо ученицю 3 класу Ківерцівської ексеперементальної школи Грицюк Аміну з перемогою у II (районному) етапі ХIХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика



Урок трудового навчання 3 клас Ківерцівська експерементальна школа. Робота з тканиною " Колобок". Ми всі талановиті!